Senioren Boxspring

# special price

We worden allemaal ouder. Maar heeft u’  morgens ook zo een moeite met opstaan uit bed en’s avonds ook met het in bed stappen?

Maak het uzelf comfortabeler en makkelijker door te kiezen voor een hoog-laag boxspring.

Deze Elektrische boxspringset is compleet voorzien van combinatie van boxspring, matras en topper voor een optimale nachtrust!

Hoog laag boxspring

Een pocket senioren hoog laag boxspring, radiografisch bedienbare elektrisch verstelbare box inclusief hoog-laag functie. Heeft een pocketvering matras (keuze uit verschillende hardheden), met een strak gestoffeerd hoofdbord.

Leverbaar in breedtemaat 90 / 100/120 cm en lengtemaat 200, 210 en 220 cm.

Het onderstel heeft een hoog-laag functie.

De radiografische afstandsbediening helpt u in elke gewenste lig- en zithouding en om gemakkelijk en eenvoudiger in- en uit bed te stappen.

Inbegrepen is pocketveer matras met 7 comfortzones waarbij u mede afhankelijk van uw lichaamsgewicht de hardheid kunt bepalen.

Inbegrepen is een hoofdbord, deze is standaard 110 cm hoog en 9 cm dik.. De boxspring is verkrijgbaar lederlook of vuilafstotende stoffen.

Draadloos

Hoog Laag boxspring

Stoffen en ecolederlook

en nog veel meer...

Cleanaboo

Is vlekenwerend en watrafstotend. Verontreinigingen trekken niet meer direct in de textielvezel en kunnen eenvouding met een doekje of tissie worden verwijdert. Clean-a-boo beschermt meubelstoffen optimal tegen "ongelukjes" (vlekken) van bijvoorbeeld rode wijn, cola, ketchup, etc.